perjantai 15. marraskuuta 2013

Kankaanpainantaa opiskelijabudjetilla


Kankaanpainopuuhissa taas! Tämä toisen askartelusession tuloksia oli tarkoitus raportoida jo aikaisemmin, mutta on tässä ollut muutakin puuhaa niin asiat tuppaa jäämään... No tässä sitä nyt olis!


Ehkä hupaisinta koko touhun aloittamisessa oli se, että vaikka minä muka olen kauheasti kankaanpainoa harrastanut, niin h-hetkellä en löytänyt seulan puolapuuta mistään ja kaikki maalitkin oli kuivunut purkkiin... No näppärät tytöthän kipasee Tiimariin pikaostoksille ja saatiin hommattua maalia, edullisia painopohjia (meikkipussit!) ja homma pääsi alkamaan!


Samalla reissulla käytiin myös Suomalaisessa ja löydettiin hieman häiritsevän näköisiä Furby-kumeja... Mun mielestä nää on aina ollu pelottavan näkösiä! Mutta kumit makso 2€ / 4kpl ja sain idean...


... Nimittäin ainakin mun silmään nuiden furbyjen muoto näytti aika koiramaiselta! No köyhä opiskelija se keinot keksii, aloin siis kaivertamaan kumista leimasinta! Hieman sitkeää kaiverrettavaa oli mutta kyllä se siitä urautui. 


Ja tämmösiä koirulaisia sieltä tuli! Silmät viimeistelin topsipuikoilla, olisi ollut vähän liian pikkutarkkaa kaiverrettavaa... Mie tykkään tästä kyllä ihan hirveesti! En tiiä rodusta, näyttäis olevan joko bostonin terrieri tai ranskan buldoggi... Jokainen tulkitkoon itse :)


Ja ihan hyvä että tehtiin tämä kankaanpainantakurssi - ollaan muuten molemmat nyt ylioppilaita!

1 kommentti: