maanantai 31. elokuuta 2015

Loki

Taas olisi valmista villapaitaa esiteltävänä! Tämän mallin nimi on Loki, ohje löytyy uusimmasta Lopi-lehdestä, ostin pelkästään tämän paidan ohjeen käsityöliikkeestä (Handknitting association of Iceland jos jotakuta kiinnostaa). Tämä oli hauska neuloa, kuvio oli hieman perinteisistä malleista poikkeava, sanoisin jopa moderni! Myös paidassa käytetyt langat olivat jänniä: tuo pääväri on oikeasti aika vihertävä, mutta tietyssä valossa se näyttää vain harmaalta. Graafista suunnittelijaa miellyttää tuo simppeli kuvio, saatampa tehdä kyseisen paidan itsellenikin joku päivä! Tällä kertaa se lähti suomalaiselle kaverille joka muuttaa pian pois Islannista, kyllä tuolla luulisi pärjäävän Suomen kylmässä talvessa.

5 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla! Näiden miljoonan islantineulekuvan jälkeen on pakko ottaa itteä niskasta kiinni, kaivaa ne kaapin pohjalle jääneet islantilaiset langat ja alkaa suunnitella sitä omaa neuletta! Joudun ehkä tilaamaan sen Islantilaisia neuleita-kirjankin! Mutta siis joo, saat musta uuden seuraajan - Islanti on salainen haave, ja siellä pitää päästä joskus käymään! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis neule ja hienot kuvat sekä maisemat! :)

  VastaaPoista
 3. Upea neule ja huikeat maisemat.

  VastaaPoista
 4. Ihana paita taas kerran! Kateellisena täällä vaan huutelen, kun oma on ei ole vielä puolessa välissäkään. Huomasin, että taitaa tulla liian pieni itselle ja siihen se tyssäsi :D Ehkä vielä joku päivä motivoidun jatkamaan jonkun pienemmän kaverin lämmikkeeksi..

  VastaaPoista
 5. Vau! Upea paita ja huikeat maisemat.

  VastaaPoista