maanantai 15. elokuuta 2016

Puikoilla tällä hetkellä

Olen neulonut useita villapaitoja eri malleissa, mutta neulojan urani aikana olen tehnyt vain yhden villatakin. Kyseessä oli Muita Ihania-blogin "Pilven reunalla"-takki, seurasin ohjetta pilkuntarkasti koko tekoprosessin ajan. Tällä kertaa päätin kuitenkin tekaista ohjeen omasta päästäni ja odotan innolla mitä siitä tulee! Tämä projekti onkin tietynlainen "lankalaihis"-työ, sillä ostin vain neljä kerää lisää takkia varten: loput löytyi omasta lankavarastosta! Álafosslopi on paksumpaa kuin Léttlopi jota yleensä käytän, mutta takista tulee varmasti hyvin tarpeellinen tulevaa talvea ajatellen. Ilmat ovat alkaneet kylmetä jo ja tuulet voimistua, joten tässähän tulee ihan kiire neuloa jotain lämmikettä! 
Värien valinta työhön oli helppoa: olen jo pitkään halunnut sinapinkeltaisen neuletakin (lempivärini jo pitkään), mutta halusin myös jonkun simppelin kuvion neuleeseen. Neulon takkia tasossa, joten pidin kuvion todellakin helppona, sillä itse inhoan tasossa kuviointia, nurjat kierrokset tuntuvat kestävän ikuisuuden. Takista on jo valmiina takaosa ja toinen etupuolista, joten uskoisin tämän valmistuvan sopivasti syyskuun sateisiin. Olen neulonut tätä ihan hissukseen, silloin tällöin. Nytpä taidankin ottaa kupin teetä ja jatkaa neulomista! 

1 kommentti:

  1. Siitähän tuntuis tulevan ihana! Sinapinkeltainen on ihan paras syksy(ja joka vuodenajan)väri! Ja Alafosslopi on muutenkin ihan älyttömän kiva lanka! :) Innolla odotan, millasen takin saat aikaseks!

    VastaaPoista