sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Joulusukkia – Osa 1

Uusi vuosi ja uudet blogipostaukset! Käsitöitä on joulun alla tullut tehtyä hieman liikaakin, mutta valmistuneiden projektien puutteessa blogin päivittäminen on jäänyt laihanlaiseksi. Alpakkavillapaita on vieläkin kesken (hihat kohta valmiit, päivittelen tilannetta blogiin sitten kun on jotain näytettävää), keltainen villatakki on myös vielä palasina ja monta muuta tulevaisuuden projektia vielä lankakerinä korissa. Mutta jos jotain on valmistunut joulun alla niin sukkia, joten tästä lähteekin käyntiin joulusukkien esittely!

Ensimmäiset sukat ovatkin lempparini, ja suunnittelen jo jotain vastaavaa itsellenikin – Marimekko-inspiroituneet polvisukat äidille! Äiti linkkasi tämän blogipostauksen Kun Äiti Kelaa-blogista ja kysyi onnistuisiko tehdä tuollaiset jouluksi. No näin ihanat sukat kyllä neuloin mielelläni, eikä niissä mennyt kuin viikko. Muokkasin kuvioita hieman ja värivalinnat teki lahjan saaja itse. Lankana Seitsemän Veljestä, jotka sain sukulaisten vieraillessa Islannissa. Islanti on lankaparatiisi kaikkien muitten villalankojen suhteen, mutta hyviä sukkalankoja täällä on haastavaa löytää.

Sukat olivat lahjan saajalle oikein mieleiset ja isäni otti kuvat terassilla, kiva kun oli lomalla oma blogikuvaaja! :)

Kuvat © Vesa Nykänen

7 kommenttia:

 1. Marimekko-sukat on kyllä kauniita. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Helppo ja halpa tapa saada vähän lisää marimekkoa elämään :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Sormet jo kihisee että pääsis tekemään toisen parin, hih! :)

   Poista
 3. Hei,

  silmiini osui vasta nyt äitisi blogiini jättämä kommentti tammikuulta ja sitä kautta löysin blogisi. Ihana nähdä että olet neulonut Marisukat ja voi miten hienot ne ovatkaan! Äitisi oli varmasti onnellinen saadessaan hienon itse tehdyn joululahjan sinulta! Kaikkea hyvää tulevaan jouluun ja iloa neulomiseen!

  Ps. täälläkin puikot kilisevät jälleen! ;)

  VastaaPoista