tiistai 7. tammikuuta 2014

Kaimahaaste osa 1

Otsikko saattaa olla hieman outo, mutta oikein osuva! Tilattiin joulun alla äitin kanssa Dermosililta kaikkea kivaa, joista yksi must-have-tuote oli "käsityökäsirasva"-paketti. Sain kuitenkin joulun jälkeen toiselta taholta myös saman paketin, ja kun en kuitenkaan ihan niin paljon käsirasvaa käytä, päätin antaa sen kaima-kaverilleni Lotalle. Siitäpä lähtikin ajatus pieneen haasteeseen: tehdään molemmat tuosta Hile-langasta jotain pientä kivaa ja esitellään ne sitten toisessa postauksessa täällä!
Paketti sisälsi käsirasvan, kerän Novitan Hile-lankaa ja nro 5:n virkkuukoukun. Ihmeteltiin kyllä hieman tuota virkkuukoukkua, sillä en ainakaan itse lähtisi Hilettä ensimmäisenä virkkaamaan, ja koukun kokokin vaikutti hieman liian pieneltä langalle. Käsirasva sen sijaan vaikutti ihanalta, Lotta lupasi kosmetiikan suurkuluttajana analysoida sen käyttöä käsityökäsirasvana pidemmällä aikavälillä ja tehdä raportin. :)
Kaimaseni lähtikin heti tuumasta toimeen ja alkoi virkkaamaan pipoa. Ohje pipoon löytyi Lotan joululahjaksi saamasta Kerällä-kirjasta. Hieman tiukkaa tuosta näytti tulevan, ja sainkin myöhemmin viestin että "En virkkaa, tuli avaruusalus!" Nyt pipo on jo kuulemma tehty valmiiksi puikoilla, esittelen valmiit tuotokset toisessa postauksessa!


Itse ajattelin katsoa jos saisin jotain aikaiseksi Virkkuri-kirjan ohjeilla (joululahja äitiltä). Voi olla kyllä että minäkin tekisin mieluummin puikoilla, on tuo Hile sen verran puikkolanka... Katellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti