keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Ensimmäinen

Aika rikkoa hiljaisuus täälläkin! Käsitöitä olen kyllä tehnyt, mutta eivät ne blogiin asti ole päässeet. Yhtenä (teko) syynä mainittakoon tämä: muutan Islantiin tasan 16 päivän päästä!

Sain siis koulupaikan Listaháskóli Íslandsista, eli Islannin taideakatemiasta. Pääsin graafisen suunnittelun koulutusohjelmaan, ja rapsahtipa taskuun saman linjan koulupaikka Lapin yliopistostakin. Islanti kuitenkin vei 100-0 ja muutto häämöttää vajaan kolmen viikon kuluttua! Otin kylläkin myös Suomen koulupaikan vastaan, että voin tulla takaisin kotimaahan suorittamaan maisterin tutkinnon.

Islanti-teemalla siis esittelenkin ensimmäisen itse tekemäni islantilaisen villapaidan! Sain viimeinkin otettua kuvia jo alkukesästä valmistuneesta paidasta, kun helteet viimein hellittivät. Ohje on "Islantilaisia neuleita"-kirjasta ja lankana seiskaveikka, koska en viimeksi Islannissa käydessä saanut mahdutettua tarpeeksi lankoja mukaan. Mutta nytpä minulla onkin kolme vuotta aikaa tehdä aidosta lopi-langasta oikeita islantilaisia villapaitoja!

10 kommenttia:

 1. Onnea kovasti ,kuulostaa mahtavalta ! Neule on kaunis ja jään innolla oottamaan postauksia Islannista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin alan innostumaan taas bloggaamisesta, että stay tuned! ;)

   Poista
 2. Muutto Islantiin kuulostaa mielenkiintoiselta. Toivottavasti tulet jatkossa kertomaan elämästäsi siellä. Niin ja neule on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen ollut hieman laiskanpuoleinen bloggaaja, mutta kotirintamaltakin on tullut vaatimuksia että blogia täytyy päivittää kun ulkomaille kerran muuttaa :)

   Poista
 3. Aivan sairaan makee neule ! Pakko sanoa ku oon kattellu näitä sinun kuvia niin itelläki iskee inspistä alkaa kuttoon villapaitaa :DD! Kiitos inspiraatiosta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hienoa, eikun villapaitaa neulomaan! Nää islantilaiset ainakin neuloutuu tosi nopsaa, osasyynä varmaan se ainaki mulla että haluan päästä vauhilla käyttämään valmista paitaa :D

   Poista