perjantai 9. tammikuuta 2015

Neuleunelmia

Google Chromeen saa hauskan lisäosan, PinCollagen, jolla voi tehdä suoraan pinterestistä kollaaseja käden käänteessä. Tätä työkalua olen käyttänyt inspiraatiokollaasien tekemiseen aikaisemminkin, ja nyt kokosin fiilistelyjä islantilaisista neuleista. Tänä vuonna ajattelin tehdä itselleni ainakin yhden lopapeysan, viime vuonna sain valmiiksi kaksi (yhden itselleni ja yhden pikkuveljelleni), mutta mitä enemmän näitä neuloo sitä vauhdikkaammaksi prosessi muuttuu – viime paidassa meni enää pari (jos ei lasketa parin kuukauden täydellistä neulomistaukoa).  

Perjantaina lähteekin jo lento takaisin Islantiin, kirjoittelen siellä päässä vielä yhden Suomi-postauksen jossa esittelen sen uusimman villapaidan, jonka annoin pikkuveljelleni valmistujais/synttäri/joululahjaksi, olen siihen aika tyytyväinen! Tänä vuonna ajattelin myös viimein osallistua International Knitting Clubiin ja jos tämän jo viime syksystä asti alkaneen aikomuksen saan viimein toteutettua niin kirjoittelen siitä luonnollisesti blogiinkin. Neulominen on aina hauskempaa porukalla! :)


3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No problem, nyt eikun kollaaseja väkertämään! :)

      Poista
  2. Tuossa vasemman alareunan kuvassa on todella kauniit värit, haluan! Olen itse neulonut tähän mennessä yhden kaarrokevillapaidan, mutta noita kuvia katsellessa tekee mieli tehdä muutama muunkin värinen! :)

    VastaaPoista